Werkwijze

Wanneer je besluit dat je klaar bent om oude, niet helpende emoties en patronen los te laten, neem je contact met me op. Samen stippelen we een route uit.

Kennismaking

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan maken we eerst kennis met elkaar. Deze eerste kennismaking kan telefonisch, en is vrijblijvend.

Intake en eerste ademsessie

Wanneer je de eerste ademsessie komt doen, beginnen we met een intakegesprek. Daarin bespreken we jouw intenties:

  • Wat wil je loslaten?
  • Wat wil je omarmen?
  • Waar zitten patronen en pijnen in je dagelijks leven, of in je vroege kinder- en jeugdjaren?

De aanleiding voor een ademtraject kan heel divers zijn. Samen bepalen we het vertrekpunt van je ademreis die nu kan beginnen.

Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel

Hoewel je lichaam het instrument is waarmee je werkt, kan er tijdens een ademsessie veel met je gebeuren. Dit kan fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel zijn. Het kan zelfs voelen als een reis. Een reis naar het verleden, naar de toekomst, of zelfs naar hogere sferen. Ik begeleid je en zorg voor jouw veiligheid. Voor, tijdens en na de sessie.

Integratie en vervolg

Na een ademsessie is het tijd om te integreren wat je hebt ervaren. Met andere woorden, de tijd nemen om te verwerken wat je hebt gezien of gevoeld. Als ademcaoch observeer ik je proces en zal je wanneer dat nodig is ook nog tips geven, of zelfs een beetje huiswerk.

Wanneer je vaker een ademsessie ondergaat, raak je meer en meer vertrouwd met alles wat er zich tijdens een sessie kan aandienen, en is het mogelijk om laag je voor laagje af te pellen naar je diepste zelf, jouw essentie. Die essentie te voelen en te ervaren is heel bijzonder! Alles wat er omheen zit wat niet meer dient mag je loslaten!

Samen stemmen we af wat het vervolg zal zijn, wanneer je terugkomt voor een volgende sessie als dat nodig is. Bekijk ook de informatie over tarieven voor mogelijkheden.

Aanvullende inzichten

Ik werk veel met verschillende vormen van geboortehoroscopen. Het kan zijn dat ik in een ademtraject vraag om je geboortedatum en tijd, waarmee ik voor mijzelf op basis van berekeningen iets meer inzicht krijg in jou naar dit leven ‘meegenomen’ thema’s, woorden en patronen. Dit gebruik ik indien nodig als ondersteuning voor het traject dat wij met elkaar hebben uitgestippeld. Soms kunnen hier aanvullende inzichten uit voort komen.