Ervaringen

Ademsessie

Martin is iemand bij wie je je onmiddellijk veilig en thuis voelt. Bij de intake vond ik het heerlijk om, op basis van de vragen die hij stelde, over mezelf mocht vertellen. Ikzelf ben, door mijn werk, altijd de luisteraar, ook weleens fijn om aan de hand van zijn vragen over mezelf na te denken. De ademsessie was bijzonder. Ik kwam na een tijdje ademen in een visioen terecht, heel bijzonder! Het was een moment in mijn jeugd waar ik als het ware opnieuw vertoefde en begreep welke invloed dat moment op mijn verdere leven had gehad, de keuzes die ik gemaakt had.
Na een poos kwam ik uit een soort van trance en heb maar even lekker gehuild van ontlading. Martin was er voor me en zorgde er met lieve aandacht voor dat ik na de sessie hersteld maar zeer onder de indruk naar huis kon. Het was onvergetelijk!
Marijke

Ademsessie

Ik ben inmiddels 2 keer bij Martin geweest voor een ademsessie. Beide keren waren erg bijzonder. 
Zeer verrassend hoe snel ik bij blokkades kwam en hoe ik, zeer goed begeleidt door Martin, daar doorheen kon ademen. Veel verdriet en boosheid kwam naar buiten en het mocht er zijn!
Ik voelde me na beide sessies weer een stuk ruimer, vrijer en het gaf me veel inzichten. 
Wat ik ook erg fijn vond was dat Martin na de sessie, toen ik lag bij te komen, gitaar ging spelen, dat kwam erg binnen en voelde als een cadeautje.
Ik ben blij dat ik Martin ‘gevonden’ heb, het voelde meteen vertrouwd en veilig bij hem.
Hij werkt vanuit zijn hart, niet vanuit zijn hoofd, liefdevol.
Ina