Ervaringen

Ademsessie

Martin is iemand bij wie je je onmiddellijk veilig en thuis voelt. Bij de intake vond ik het heerlijk om, op basis van de vragen die hij stelde, over mezelf mocht vertellen. Ikzelf ben, door mijn werk, altijd de luisteraar, ook weleens fijn om aan de hand van zijn vragen over mezelf na te denken. De ademsessie was bijzonder. Ik kwam na een tijdje ademen in een visioen terecht, heel bijzonder! Het was een moment in mijn jeugd waar ik als het ware opnieuw vertoefde en begreep welke invloed dat moment op mijn verdere leven had gehad, de keuzes die ik gemaakt had.
Na een poos kwam ik uit een soort van trance en heb maar even lekker gehuild van ontlading. Martin was er voor me en zorgde er met lieve aandacht voor dat ik na de sessie hersteld maar zeer onder de indruk naar huis kon. Het was onvergetelijk!
Marijke

Ademsessie

Ik ben inmiddels 2 keer bij Martin geweest voor een ademsessie. Beide keren waren erg bijzonder. 
Zeer verrassend hoe snel ik bij blokkades kwam en hoe ik, zeer goed begeleidt door Martin, daar doorheen kon ademen. Veel verdriet en boosheid kwam naar buiten en het mocht er zijn!
Ik voelde me na beide sessies weer een stuk ruimer, vrijer en het gaf me veel inzichten. 
Wat ik ook erg fijn vond was dat Martin na de sessie, toen ik lag bij te komen, gitaar ging spelen, dat kwam erg binnen en voelde als een cadeautje.
Ik ben blij dat ik Martin ‘gevonden’ heb, het voelde meteen vertrouwd en veilig bij hem.
Hij werkt vanuit zijn hart, niet vanuit zijn hoofd, liefdevol.
Ina

Ademtraject

Ik kon niet voluit ademen. Adem is leven! Dit deed ik niet, ik zat vast. Door de ademsessies, die intensief waren, ben ik weer in contact gekomen met mijn adem dus levensenergie!

Door de ondersteuning van Martin durfde ik de confrontatie met mijzelf aan te gaan. Martin gaf mij de veiligheid om deze stap te mogen zetten. Martin is integer, empathisch en liefdevol. Elke keer was het het een cadeau dat aan het einde van de sessie Martin live muziek maakte. Dit gaf bij mij een extra demensie aan de ademsessie.

Ik werd geraakt in al mijn kwetsbaarheid. Martin geeft je de ruimte en veiligheid om te zijn wie je bent en wat er is. Ik heb Martin ervaren als een integer mens, vol liefde en puurheid.

Martin je hebt een stukje in mijn leven meegelopen, ik ben je hier erg dankbaar voor!
Riemke

Ademtraject

Ik heb een rondje van vijf ademsessies, verspreid over een aantal maanden bij Martin mogen doen. Martin ontving me steeds met een persoonlijke, warme openheid. De techniek achter ademwerk is niet lastig maar wel wennen. Martin voelt waar hij kan helpen. Nadat meestal eerst mijn handen en dan de rest van mijn lichaam in een andere staat kwamen, volgde ook mijn mind. Herinneringen en gezichten, stemmen en emoties trokken voorbij. Soms gepaard met uitbundige vreugde of woeste woede maar uiteindelijk altijd met tranen van geluk. Ik kwam steeds uit in een blijmoedige verbazing over wat er net gebeurt was. Vanuit realisatie dat de eenvoud en kracht van ons primaire systeem, dat wat we onze hele leven bij ons dragen, onze ademhaling, werkelijk een wonder is. Dank je wel Martin! Voor dat ik er mocht zijn en dat jij daar bij was.
Joost